EuroVegas

El Delta del Llobregat després d'Eurovegas

El parc agrícola del delta del LlobregatCal protegir i posar en valor els espais naturals i agrícoles del Delta del Llobregat per blindar-lo de nous projectes especulatius

Molts ciutadans catalans hem respirat tranquils quan hem sabut que Eurovegas no vindria al Delta del Llobregat. Molts de nosaltres ens hem sentit alleugerits perquè no volem perdre aquest territori tant proper i perquè valorem el seu patrimoni natural, agrícola i paisatgístic. Però sabem que aquest no serà l'últim atac a aquest patrimoni, per això creiem que és molt important continuar treballant per protegir-lo.

Aquesta situació no és nova. Abans d'Eurovegas, han estat molts altres projectes, els  més recents: el Barça Parc i la urbanització de l'última zona agrícola de l'Hospitalet coneguda com a Cal Trabal.

Creiem que cal continuar treballant en dues línies ben clares:

  • La preservació legal del delta del Llobregat
  • La difusió dels valors de delta lligada a la potenciació del seu ús social

Salvem el Delta del Llobregat. Aturem Eurovegas.

Portada de "les cartes marcades de Sheldon Adelson"Portada de la publicació "Salvem el Delta del Llobregat"La plataforma Aturem Eurovegas (de la qual formem part) i el setmanari la Directa editen 100.000 exemplars d'una publicació en defensa del Delta del Llobregat.

La publicació es divideix en dues parts, una centrada en el Delta i el seu valors i una altra centrada en el negoci del joc

El territori diu no a Eurovegas

Mosaic de fotos de la bicicletada Aturem EurovegasLa marxa-bicicletada de dissabte passat va mobilitzar centenars de persones que des de diverses ciutats es van unir a Viladecans per dir no a un model de desenvolupament insostenible i per salvaguardar els valors naturals i agrícoles del nostre delta.

En aquest article fem un recull fotogràfic i de premsa de l'acte del passat dissabte 21 i us transmetem el nostre anàlisi ambiental del projecte Eurovegas que ja hem anat difonent a través dels mitjans de comunicació.

Subscriu-te a EuroVegas