bicibox

Què volen els ciclistes urbans? Segona part dels resultats de l'enquesta ciclista 2012

El desastre del carril bici de l'avinguda Carmen Amaya de l'Hospitalet Un ciclista circulant per l'Hospitalet de Llobregat

Els ciclistes urbans demanen infraestructures ben planificades i executades per poder circular per les ciutats i entre municipis propers

En l'enquesta als ciclistes urbans que vàrem realitzar en motiu de la Setmana de la Mobilitat 2012, vàrem fer dues preguntes obertes que analitzem en aquest article. Demanàvem al ciclistes que ens diguessin que demanarien als responsables polítics i que ens fessin arribar les seves propostes o idees sobre el ciclisme urbà.

El Bicibox arriba a l'Hospitalet

Aparcament de Bicibox al Poliesportiu del Centre de l'HospitaletMitjançant un abonament anual, l'usuari pot aparcar de forma segura la seva bicicleta durant 12 hores en qualsevol dels aparcaments de la xarxa

Reclamem que paral·lelament es desplegui una xarxa d'aparcaments convencionals i es construeixi una xarxa metropolitana de carrils bici

Ja ha començat el desplegament dels aparcaments Bicibox a l'Hospitalet. En total, seran 19 estacions repartides per tot el municipi que oferiran 7 o 14 places segons l'estació. La xarxa completa arribarà a 15 municipis de l'àrea metropolitana i oferirà 1.600 places d'aparcament (actualment ja està implantada a Cornellà, Esplugues, Gavà, Prat de Ll., Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans).

El Bicibox arriba a Cornellà

Aparcament de Bicibox instal·lat a l'estació de FGC de l'AlmedaDesprés de mesos de proves a Sant Joan Despí, el Bicibox comença a implantar-se a l'àrea metropolitana començant per Cornellà i Sant Boi.

Ja n'havíem parlat amb anterioritat, el Bicibox, és una xarxa d'aparcaments segurs per a bicicletes que pretén augmentar l'ús de la bicicleta privada lluitant contra un dels principals enemics de la bici, els robatoris.

Projecte d'instal·lació de 3.000 aparcaments segurs per a bicicletes en 11 municipis de l'Àrea Metropolitana

Prototip BiciBox d'aparcament segur, model de 14 placesL'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) ha posat en marxa un projecte d'instal·lació de 3.000 places d'aparcament segur per a bicicletes.

En un reunió de treball amb entitats que treballem en la promoció de la mobilitat en bicicleta el President de l'EMT ens va presentar el projecte d'implantació d'una xarxa d'aparcaments segurs per a bicicleta  inicialment pels 11 municipis de l'EMT sud que ja participen en el  futur sistema de bicicletes públiques Àrea Bicing, tot i que no s'exclou els municipis de la zona nord. El repartiment de places d'aparcament per municipi en una primera fase amb 1.500 places estaria comprès entre les 100 i les 200, que podria traduir-se en un nombre d'estacions d'aparcament que variaria entre 7 i 14 segons el municipi, suposant que s'implanti un model de 14 places.

Subscriu-te a bicibox