La Saboga

L'Henbici i la Saboga sumen esforços per a la bici

Logo de la SabogaLogo de l'Hospitalet en BiciJunts per a treballar més per a la bicicleta

Ja fa més d'un any que la Saboga i L'Henbici han sumat esforços per a treballar conjuntament per a un major ús de la bicicleta a l'Hospitalet i a tota l'àrea metropolitana. Ens vam trobar, compartíem la mateixa visió de la bicicleta com a eina transformadora de la mobilitat, l'urbanisme i la societat, per tant, el més lògic era treballar juntes per aquests objectius compartits. I així, ho hem fet!

Ens voleu conèixer una mica més? Reproduïm una entrevista que ens fan des d'Infobici

Fotos de la Festa del Sol d'aquest anyEns han entrevistat a la revista on-line Infobicicleta i hem pensat que publicant-la nosaltres també donaríem a conèixer una mica més el que fem, el que hem fet i alguns projectes per al proper any!

Què es la Saboga? Quin és el seu significat i el motiu d’aquest nom?

La Saboga és una organització sense ànim de lucre formada per ciutadans preocupats pel Medi Ambient i la Sostenibilitat que treballa principalment des del voluntariat. Amb el temps, hem esdevingut també una entitat d'usuaris de la bicicleta i de defensa de la mobilitat a peu i en transport públic.

La saboga és un peix extingit al riu Llobregat i en perill d'extinció en rius com l'Ebre o el Fluvià. Vam escollir la saboga com un símbol de la recuperació ambiental que volem per al riu Llobregat (perquè n'hi havien), un dels primers reptes que ens vam plantejar com a entitat.

Subscriu-te a La Saboga