Cens d'ocells hivernants de les zones del Delta del Llobregat sense protecció (2a edició)

Corb marí al riu LlobregatEl proper diumenge 22, DEPANA organitza la segona edició del cens d’ocells hivernants a les zones del Delta del Llobregat que no tenen cap figura de protecció. Aquest cens neix amb vocació de recopilar dades per fonamentar al·legacions a presents i futurs projectes que amenacen el territori deltaic, i de retruc compleix una important funció de divulgació per donar a conèixer el Delta del Llobregat més enllà de les poques hectàrea protegides per les administracions.

El cens està programat per tot el dia, però qui no dispossi de tota la jornada es pot apuntar igualment. Ens organitzarem en diversos equips per poder prospectar el màxim de territori possible (riu Llobregat des del Molins de Rei fins el mar, zona agrícola del Prat, Sant Boi, Viladecans i Gavà, front litoral entre la Murtra i Castelldefels…).

El punt de trobada serà l’aparcament de l’estació de Renfe al Prat de Llobregat a les 8,00h del matí.

Recordeu de portar prismàtics, calçat còmode, roba d’abric (hi serem tot el dia al camp), menjar per dinar (els que es quedin tota la jornada).

Quan finalitzi el cens ens reunirem a Bellvitge, per comentar les dades de la jornada i fer un petit refrigeri. S'agraeix la difusió a d'altres persones que penseu els pugui interessar.

Per a inscripcions i més informació contacteu amb en  Raúls al 639 150 757.