Estem preparant una exposició fotogràfica sobre el Delta del Llobregat, hi vols participar?

Bassa gran de can DimoniCerquem fotografies del Delta i el riu Llobregat per preparar una exposició per donar a conèixer el Delta i el seu paisatge.

Cerquem sobretot fotografies dels espais naturals i agrícoles del Delta i i de la vall Baixa del riu Llobregat, però també sobre activitats humanes al Delta (agricultura, ramaderia, manifestacions, caminades, bicicletades, etc.).

De totes les fotografies rebudes en farem una selecció per preparar una exposició.

El riu Llobregat des del pont de l'autovia C-31 després de dies de pluja (16/3/2011)

Encara ens falten fotos de zones com el nous espais del riu (cal Tet), el semàfor i la caserna de Carrabiners, la Ricarda, la Pineda de Can Camins, el Remolar-Filipines, les platges del delta, els aiguamolls de Molins o el meandre de ca n'Albareda.

Si vols col·laborar ho pots fer enviant les teves fotos a l'adreça de correu electrònic lasaboga (a) gmail.com. Si ho prefereixes, pots enviar la foto en baixa resolució i si seleccionem la foto et demanarem un fitxer amb la màxima resolució de que disposis. Des de la Saboga ens comprometem a eliminar i a no fer ús de les fotografies que no seleccionem i a esmentar l'autor de les fotografies seleccionades que seran destinades únicament a la construcció d'aquesta exposició.