Itineraris saludables alternatius a l'Hospitalet

L'itinerari saludable de Bellvitge proposa acostar-se al riu LlobregatLa Saboga presenta 2 nous itineraris saludables per l'Hospitalet que donen a conèixer el riu Llobregat i la cornisa verda.

En els últims mesos, s'han donat a conèixer 9 rutes saludables per l'Hospitalet de Llobregat dins del Pla d'Activitat Física, Salut i Esport (PAFES). Ens ha sorprès que aquestes rutes no incloguessin el nou camí d'accés al riu i per tant, hem decidit ressenyar un parell de rutes alternatives allunyades del trànsit i que acostessin a la ciutadania a espais verds, agrícoles i naturals.

Les dues rutes que hem dissenyat són les següents:

  • Bellvitge - Riu Llobregat: un itinerari de 4 km (anada i tornada) per anar des de l'estació de metro de Bellvitge fins a la llera del riu Llobregat, tot creuant el parc de Bellvitge, l'Ermita, el recinte hospitalari i la zona agrícola a través del nou camí d'accés al riu. La tornada es realtiza pel mateix itinerari.
  • Rambla Just Oliveras - Parc de les Planes per la Cornisa Verda: un intinerari de 2,1 km que proposa sortir de l'estació de Metro Rambla Just Oliveras, resseguir la Cornisa Verda (parc de can Cluset i passarel·la d'Isabel la Catòlica) i fer una petita volta pel parc de les Planes. En aquesta ruta, hem afegit dues alternatives que eviten els trams més durs d'escales.

Vegeu el fitxer PDF amb les rutes o el mapa:

Mostra Itineraris saludables per l'Hospitalet en un mapa més gran

Més informació: