El Prat

Demanem millorar el pas per creuar el riu!

PUn ciclista creuant el pont de la C-31 per el pas acual massa estret.roposta de millora del pont de l'autovia entre l'Hospitalet i el Prat per facilitar poder creuar el riu Llobregat a peu i en bicicleta entre aquests dos municipis

Com ja sabeu, hem aconseguit la reivindicació històrica de poder accedir al riu Llobregat des de l'Hospitalet, però en canvi, no hem aconseguit creuar el riu en condicions. Cada dia, centenars de ciutadans creuen el pont de l'autovia a peu i en bicicleta per un pas molt estret. Cal eixamplar i condicionar aquest pas.

Actualitzem els corredors verds entre el Prat, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat

Connexions verdes entre l'Hospitalet, Cornellà i el Prat de Llobregat

Fa 2 anys vam realitzar un estudi dels corredors verds entre el Prat, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat. Aprofitant que aquest any hem conegut el Pla Director de la Bicicleta de Cornellà de Llobregat, hem volgut actualitzar el plànol amb els carrils bici d'aquesta ciutat (en color vermell). També hem actualitzat els carrils bici de l'Hospitalet (en color taronja) i recordeu que les línies discontínues són carrils bici planificats.

A continuació us reproduïm l'article original publicat al gener de 2009.

Els corredors verds entre el Prat, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat

Connexions verdes entre l'Hospitalet, Cornellà i el Prat de LlobregatEl Prat, Cornellà i l'Hospitalet són ciutats col·lindants que tenen diversos nexes històrics comuns. Arran del debat sobre el futur de la la zona agrícola de l'Hospitalet i a l'entorn del soterrament de la Gran Via a l'Hospitalet i al Prat, hem volgut realitzar un petit estudi d'aquesta zona d'unió entre els tres municipis per estudiar-ne els seus corredors o connexions verdes, entenent com a verd un concepte ampli que integra, els espais naturals, els parcs urbans, l'urbanisme i la possibilitat de connectar aquestes zones mitjançant corredors que es puguin recórrer a peu i en bicicleta.
Subscriu-te a El Prat