Neteja popular del riu Llobregat

Us transmetem la informació de la neteja ciutadana del riu a l'Hospitalet dins de la campanya europea Let's Clean Up Europe:

El proper dissabte dia 12 de maig realitzarem la Neteja Popular del Riu Llobregat al terme municipal de L’Hospitalet, dins el marc de la jornada de neteja d’espais naturals Let’s Clean Up Europe, una iniciativa organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya, amb el propòsit i la il·lusió d’implicar a la ciutadania en el coneixement i la millora de la salut ambiental en relació a la Reducció, Reutilització i Reciclatge dels residus.

Es per això que us oferim adjuntar-vos a aquesta proposta per a millorar la salut del nostre entorn natural, i gaudir de l’actuació. Les persones que hi participeu, ens trobarem a la sortida del metro L1 de l’Hospital de Bellvitge a les 10:00 h. del matí. Us facilitarem guants per a la protecció de les mans i bosses per tal de recollir els residus des del principi del camí, fins a la superfície de sota del pont de la Ronda de Dalt.  

Recomanem portar protecció solar, gorra, aigua i calçat còmode.

Si la climatologia no fos adient (indicis de pluja), s’anul·larà la sessió.

INSCRIPCIONS: per mail a a21@l-h.cat

Distribució horària:

 10.00-10.30 h. Trobada a la sortida del metro. Repartiment de bosses i guants. Inscripció a l’activitat i anada cap al riu.

10.30-11.30 h. Neteja del camí del riu i fotografia dels participants conservadors del medi.

11.30-12.00 h. Tornada cap al metro i comiat.

Data