La Barcelona metropolitana s'afegeix a una competició entre ciutats ciclistes

Euroepan Cycling Challenge 2017

Participa en aquest repte, enregistra els teus desplaçaments en bicicleta i entre tots obtindrem dades de la circulació de bicicletes a les ciutats.

Què hi ha de nou?

El European Cycling Challenge ja fa anys que es realitza, però aquest any, l'equip barceloní serà d'àmbit metropolità i en inscriure't podràs seleccionar un municipi metropolità o un barri de Barcelona.

Què haig de fer?

El repte consisteix en enregistrar els teus desplaçaments urbans en bicicleta durant el mes de maig amb una App o enregistrant tracks GPS i després pujant-los al web del repte. Quan t'inscrius al repte, esculls la ciutat a la que pertanys i després pots escollir el teu equip que pot ser un dels districtes de Barcelona o els municipis metropolitans (pestanya "altres").Mapa d'intensitat del trànsit ciclista de Barcelona el 2016

Per què serveix?

D'entrada, hi haurà una competició entre ciutats o àrees metropolitanes europees que el que promou és l'ús de la bici i la seva visualització. També hi haurà una competició entre municipis metropolitans i barris de Barcelona. A part d'això, les dades que els ciclistes enregistrin en aquest repte, es mostraran de forma anònima en un mapa que permetrà conèixer la intensitat de trànsit ciclista que hi ha pels carrers de les ciutats participants.

Això serveix a les administracions públiques per saber on cal invertir en infraestructures ciclistes i a les entitats d'usuaris de la bicicletes per reclamar que es facin les inversions necessàries.

Més informació

Durant tot el mes de maig hi pots participar!

Data
Etiquetes