Com anem d'energia?

La vida humana depèn de fonts d'energia que ens permeten transformar els recursos naturals. Això ha estat així des de que els primers humans es van tecnificar fa molts milers d'anys; i les fonts energètiques han anat variant: els animals, els esclaus, la biomassa, el carbó, el petroli, el gas...

En les properes setmanes us presentarem uns apunts del seminaris que es fan aquest mes d'Abril al Centre Cultural la Bòbila de l'Hospitalet i organitzats pel Grup de Solidaritat de les Parròquies de Can Vidalet i Pubilla Cases:

  • 3 d'abril a les 20h: El zenit del petroli i la crisi energètica. Amb Mariano Marzo (Catedràtic de recursos energetics de la UB).
  • 10 d'abril a les 20h: L'energia nuclear: una alternativa? Amb Marcel Coderch (Doctor pel Massachussetts Institute of Technology i secretari de l'Associación para el Estudio de los Recursos Energéticos AEREN)
  • 17 d'abril a les 20h: Agrocombustibles: oportunitat o amenaça? amb Daniel López (Director de l'Escolar Superior d'Agricultura de Barcelona. UPC)
  • 24 d'abril a les 20h: Viure al ritme del sol: Amb Josep Puig (Doctor i enginyer sobre energies i vice-president d'Eurosolar).