I Setmana Europea de la Reducció de Residus

Setmana de la reducció de residus. 22-30 novembre 2008Del 22 al 30 de novembre de 2008

Recolzada per la Presidència francesa de la Unió Europea, enguany s'inicia la primera Setmana europea de la reducció de residus, a la qual s'hi han sumat els següents països i regions: França, Bèlgica (Brussel·les), Espanya (Catalunya) i Portugal (Gran Port).

Sota la coordinació de l'ACR+ (Associació de Ciutats i Regions per al Reciclatge i la Gestió Sostenible dels Recursos) s'organitzen diverses actuacions (xerrades, festes, tallers...), amb l'objectiu de conscienciar sobre la problemàtica dels residus i la necessitat de generar-ne menys.

Concretament a Catalunya, la iniciativa està coordinada per l'Agència de Residus de Catalunya en col·laboració amb diverses entitats públiques i privades, relacionades amb els 42 municipis i agrupacions de municipis que s'han adherit a la proposta. En total seran més de 50 actuacions repartides arreu del territori català.

Aquí reduïm

Després de l'èxit de la campanya aquí reciclem, ara coincidint amb la setmana  de la reducció de residus el Departament de Medi Ambient i l'Agència de Residus de Catalunya (ACR) han presentat la campanya aquí reduïm que s'inicia amb un espot televisiu (vegeu-lo més més avall) i unes falques radiofòniques, però també amb un bloc que ofereix consells per reduir residus i que permet a la ciutadania participar amb els seus consells, fotos i vídeos.

Si voleu més informació la podeu trobar a: