Exposició fotogràfica "#BiciCAT, la bicicleta torna a les ciutats catalanes"

Exposició fotogràfica #BiciCATL’exposició fotogràfica "#BiciCAT, la bicicleta torna a les ciutats catalanes" és un passeig visual per la recuperació de la bicicleta urbana a les ciutats de Catalunya. Les fotografies de bicicletes, dels seus diversos usos i d’infraestructures ciclistes ens mostren com aquest mitjà de transport torna a estar cada cop més present en molts àmbits de la nostra societat. Les fotografies s’acompanyen de petits peus de foto que expliquen els reptes, les dificultats i els beneficis de la bicicleta per a les nostres ciutats i que conviden a la reflexió.

L'exposició ha estat produïda per la Saboga amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. Les fotografies han estat cedides pel blog Bici-Vici.

 

CExposició #BiciCAT al 6è Congrés de la Bicicleta a Reusaracterístiques:

Està composta per una col·lecció 61 fotografies organitzades en 13 plafons de tela amb marc de fusta. Cada plafó té un peu de foto imprès en paper ploma que es subjecte de forma independent.

Els plafons poden ser verticals, horitzontals o quadrats amb longitud entre els 30 i els 90 cm. El muntantge es pot realitzar en qualsevol ordre només mantenint el plafó de 25 fotos com a plafó inicial amb la seva corresponent llegenda. Els plafons porten una o dues bagues per facilitar la subjecció amb ganxos i els peus de foto estan pensats per ser enganxats amb adhesius de tipus Blu-Tack.

L'exposició requereix un mínim de 14 metres de paret.

On ha estat exposada?