Visita tècnica als carrils bici de Barcelona amb estudiants universitaris francesos

Aturada davant del comptador de bicicletes de plaça TetuanLa Saboga realitza una visita a les infraestructures ciclistes de Barcelona i una presentació de l'estat de la mobilitat en bicicleta a Barcelona en relació a altres capitals europees.

Estudiants universitaris francesos d'un màster especialitzat en Polítiques Públiques i Estratègies pel Medi Ambient van rebre informació de primera mà sobre la mobilitat en bicicleta a Barcelona. Durant 2 hores van realitzar un recorregut pels carrils bici de la ciutat guiats per Esther Anaya i Marc Folch, membres de la Saboga, i amb l'assistència de Biciclot.

Abans de la sortida des de Biciclot-Marítim a la Barceloneta

Aquest grup d'estudiants estan visitant aquesta setmana Barcelona coordinats pel professor David Saurí del Departament de Geografia de la UAB i dins de les activitats programes els va semblar interessant incorporar aquesta visita tècnica.Mapa de l'itinerari de la visita

Després del recorregut en bicicleta i gràcies al Centre Cívic Barceloneta que ens va cedir un espai, vam realitzar una presentació més extensa de la mobilitat en bicicleta a Barcelona  i amb un anàlisi més detallat de les solucions urbanístiques que havíem vist sobre el terreny. Vam tancar l'acte amb un col·loqui final on els estudiants van poder fer les seves aportacions i resoldre dubtes.

Més informació:

Altres visites als carrils bicis realitzades per la Saboga: