Setmana de la Mobilitat 2012 a l'Hospitalet

Cartell dels actes organitzats per la Saboga a la Setmana de la Mobilitat 2012El BiciEsmorza i una visita als carrils bici de la ciutat són les dues propostes de la Saboga

Arriba una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a l'Hospitalet de Llobregat. Des de la Saboga hem organitzat 2 activitats:

Clicant sobre els enllaços podreu trobar el detall d'aquestes activitats gratuïtes que hem programat, a la nostra agenda trobareu algunes activitats que us recomanen i al final d'aquest escrit podeu consultar el programa complet que inclou pedalades, xerrades, caminades i curses de transports.

Us animem a participar en tots el actes i amb l'excusa de la setmana de la mobilitat us animem a caminar i anar en bici més, a agafar més el transport públic i molt menys el cotxe!

Vegeu també una explicació de la setmana de la mobilitat i el seu lema en aquest article que publicàvem: Mou-te en la direcció correcta. Setmana Europea de la Mobilitat 2012

Finalment, volem donar les gràcies al suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i la col·laboració dels diversos patrocinadors que ens ajuden en el BiciEsmorza d'aquest any: