Setmana de la Mobilitat 2011 a l'Hospitalet de Llobregat

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2011 a l'Hospitalet de LlobregatArriba una nova edició de la Setmana de la Mobilitat que a l'Hospitalet té un programa molt complet amb pedalades, una caminada, xerrades, curses de transports, prova d'un bus híbrid i com cada any també amb el nostre BiciEsmoza! que itenta incentivar l'ús de la bici a la ciutat.

Vegeu el programa d'activitats i estigueu atents a la nostra agenda: Programa de la Setmana de la Mobilitat 20111 a l'Hospitalet (PDF, 2,3MB)

La mobilitat alternativa

Cada any, la setmana europea de la mobilitat té una temàtica relacionada amb la mobilitat sostenible. Aquest any el lema és "La mobilitat alternativa" i vol posar èmfasi en la mobilitat no motoritzada així com en les iniciatives que promoguin el transport més eficient i la major ocupació dels vehicles privats.

Estalvia combustible, regala aire net

A Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura té lema propi 'Estalvia combustible, regala aire net' que proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyades del domini absolut del cotxe particular i cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure’s en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Per saber-ne més: