En marxa les obres de recuperació del riu a l'Hospitalet

 obres de recuperació del riu a l'Hospitalet.

Les obres de recuperació del riu Llobregat que s'estant efectuant al tram hospitalenc estan força avançades. Us en facilitem algunes fotografies preses avui mateix.

Els canvis més evidents són a la zona més propera a l'autovia on s'ha pavimentat el sòl, s'ha enderrocat una edificació i s'ha eliminat la coberta que cobria la línia de tren dels FGC que va al port. També s'ha fet una petita plantació d'estepa blanca i s'ha construït una rampa per accedir a la zona inundable del riu.

D'altra banda, la construcció de l'accés des de l'Hospital de Bellvitge resta pendent del vist-i-plau al projecte del Ministeri de Foment després d'algunes modificacions en el tram que transcorrerà pel voral d'accés a l'autovia C-31 (s'ha fet més estret). L'accés podria ser una realitat abans de l'estiu.

Construcció d'un camí darrera de la gasolinera. En aquest sector s'hi ha de construir un aparcament. Accés al riu pavimentat i protegit amb tanques tipus New Jersey. Rampa cap a la zona inundable amb plantació d'estepa blanca.

Panoràmica de les obres de recuperació del riu a l'Hospitalet.