Jornada en defensa del Garraf i el Delta del Llobregat

JORNADA REIVINDICATIVA EN DEFENSA DEL GARRAF I EL DELTA DEL LLOBREGATVINT ENTITATS CONVOQUEN UNA JORNADA REIVINDICATIVA EN DEFENSA DEL GARRAF I EL DELTA DEL LLOBREGAT

Entitats de Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi, Begues i l'Hospitalet han convocat una caminada reivindicativa en defensa dels espais naturals del Baix Llobregat litoral: el Parc del Garraf i els Espais Naturals del Delta del Llobregat. Aquests espais, amb diferents categories de protecció segons la legislació catalana, espanyola i europea, continuen acumulant múltiples agressions de tot tipus que posen en qüestió la conservació dels seus valors naturals.

L'activitat consistirà en dues caminades familiars de descoberta dels valors naturals del Garraf i del Delta, una cursa popular a peu i una bicicletada familiar. Les 4 marxes confluiran en un punt intermig entre els dos espais, al Parc del Calamot de Gavà, des del qual es pot contemplar bona part del massís del Garraf i de la plana deltaica. Un cop al punt de trobada, hi haurà una festa final amb música, actuacions, jocs infantils i aperitiu popular a base de carxofes ecològiques del Delta.

Per participar a la carxofada popular cal reservar els tickets per 1'50€ a qualsevol de les entitats convocants, ABANS DEL DIA 11 DE MAIG.

Programa

Horari aproximat

10:00 Sortida de les caminades de descoberta des de la Clota i des de la Pineda.
10:00 Sortida de la bicicletada popular des de la Plaça de l’Ajuntament de St. Boi
11:00 Sortida de la cursa a peu des de l’Estació de RENFE de Viladecans
12:00 Arribada de les columnes al Parc del Calamot i inici de la festa
13:00 Dinar i parlaments
14:00 fi de la jornada

Entitats convocants:

Les Agulles – Ecologistes en Acció, Grup Ecologista Quercus, DEPANA, SEO, Ateneu popular La Màquia, Col·lectiu La Mata de Jonc, Bicibaix, Arran, Plataforma Delta Viu, Plataforma SOS Delta, La Saboga, Unió Muntanyenca Eramprunyà, Club Garraf Runners, AURUN Store,Centre d’Estudis Beguetans i Associació Natura Pou de Glaç. Altres entitats pendents de confirmar.

Més informació sobre la jornada:

http://defensemelsparcsnaturals.blogspot.com.es/2015/01/el-nostre-patrimoni-naturalel-nostre.html

El manifest:

http://defensemelsparcsnaturals.blogspot.com.es/2015/05/manifest-per-laconservacio-del-garraf-i.html