La Festa del Sol ha estat un èxit!

En  primer pla, la zona de jocs. Al fons, els tallers per a infants i el  circuit de bicicletes MontyFinalment el temps va acompanyar força i molts ciutadans i ciutadanes es van acostar a la Festa del Sol. Encara sense una valoració oficial de les entitats organitzadores i participants les sensacions són molt bones, ja que els ciutadans vanXerrada sobre Cal Trabal, exposició sobre el riu i fira d'artesans  al fons.respondre activament a aquesta cita amb el Medi Ambient: els tallers i jocs  infantils estaven plens, les samarretes de la festa volaven, la xerrada sobre cal Trabal va tenir molta assistència,  molta gent va tastar les bicicletes elèctriques de la mà de Monty i durant tot el dia vam rebre forces preguntes sobre el riu i la recuperació del seu accés.

Actuació de la Banda de Música

En motiu de la Festa, vam editar un butlletí recopilant les últimes notícies i articles de la Saboga: el Gira-Sol. El nom de la publicació recupera el nom del butlletí que s'editava  tradicionalment en motiu de la Festa del Sol.

Exposició de la  Saboga sobre el riu Llobregat

Us l'adjuntem en format digital al peu d'aquesta notícia.

I no volem acabar sense donar les gràcies a tots els participants que ho han fet possible: entitats, veïns/veïnes, amics, etc.

Gràcies a tots i a totes!