Èxit de l'acció de neteja, denúncia i recuperació de cal Trabal

Això és Cal Trabal, això és públic, això és un parc!!!Dissabte passat un grup de ciutadans i ciutadanes de l'Hospitalet membres de les diverses entitats agrupades en la Plataforma Salvem la Zona Agricolha ens vam apropar a la zona de cal Trabal per denunciar l'estat de conservació de la zona de titularitat pública. Vam estar netejant la zona de deixalles i vam començar simbòlicament la seva recuperació plantant els primers arbres del que volem sigui el futur parc.

Una pancarta ha deixat constància de la nostra campanya i des de la plataforma s'ha preparat una octaveta per tal d'informar als usuaris dels vehicles aparcats de la realitat de la zona on són. Durant l'acció vam repartir 300 d'aquest impresos als vehicles de la zona i  vam poder constatar el desconeixement de molts usuaris d'aquest aparcament que es van interessar per l'acció i que van col·laborar amb la plataforma en tot moment.

Els membres de la plataforma vam recollir una tona de deixalles de tota mena i els vam dipositar en un lloc visible perquè puguin ser recollits pels serveis municipals corresponents, oportunament avisats. Les fotografies parlen per si mateixes. Deixalles inorgàniques, runes, rodes de vehicle, sanitaris, material de construcció, etc. Sembla que la zona de l'aparcament ha esdevingut un lloc òptim per cometre delictes com el que denunciem.

Més informació:

Participa: