Balanç del BiciEsmorza 2015

El guanyador del sorteig de l'equesta ciclista d'aquest any ha estat Salvador Torné. Felicitats!

Un any més, i ja en van 8, el BiciEsmorza ha acompanyat els ciclistes urbans en els seus desplaçaments matinals en bicicleta. La previsió meteorològica desfavorable i un cel amenaçador que va acabar convertint-se en una pluja fina, no va impedir que repartíssim 250 bosses amb informació i un petit esmorzar.

Valorem molt positivament aquesta afluència de ciclistes que ha anat augmentant any rere any. La pluja és un factor habitual que desincentiva l'ús de la bicicleta, tot i així, hem constatat que igual que en països del nord d'Europa, cada cop més es continua triant la bici independentment de la meteorologia.

El BiciEsmorza d'aquest any ha introduït petits canvis com l'edició d'un guia ciclista que intentarem anar actualitzant i millorant amb el temps. També hem tornat a fer un enquesta a ciclistes urbans catalans que ens les properes setmanes  analitzarem i hem editat aquest petit vídeo que encapçala aquest article.

Estem valorant nous canvis de cara a properes edicions per tal d'arribar a més ciutadans i en noves franges horàries. Us anirem informant!

No volem acabar sense agrair la tasca dels voluntaris que organitzen i fan possible cada any aquest esdeveniment, i com no, els patrocinadors, Be Natural i Espai Brotes, i el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet.

Més informació: