Alimentació sana, consum responsable

Pomes d'agricultura ecològica entregades en el BiciEsmorzaLa Saboga i l'associació mediambiental Gaia presenten un curs d'Alimentació Sana i Responsable.

El curs es realitzarà els dijous 7, 14, 21 i 28 del mes de febrer, al Centre Cultural Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat, de 19h a 21h.

Està pensat per compartir els coneixements bàsics per a mantenir una alimentació més sana i sostenible ambiental i socialment. Les quatre sessions seran conduïdes per diversos professionals.

La primera sessió serà impartida per representants de la Saboga: Ingrid Roda i Esther Anaya, i es tractaran conceptes bàsics com l'agricultura sostenible, els productes de proximitat o Km. 0, l'alimentació slow, les varietats de fruita i verdura tradicionals i de temporada, etc.

A la segona sessiPollastre de pota negra del Penedèsó comptarem amb l'Armando Nuñez, propietari d'una botiga de productes ecològics i responsables de l'Hospitalet. L'Armando ens explicarà quina diferència hi ha entre els productes que ell ven i els de producció convencional, entre d'altres temes. També ens acompanyarà en Marc Mas, pagès del Baix Llobregat i soci confundador de l'empresa Fructus.

La tercera sessió, la guiarà l'Anna Vilagines, veïna de l'Hospitalet, biòloga nutricionista i autora del Bloc El plaer de menjar bé i sa. L'Anna ens explicarà com aconseguir gaudir d'una dieta sana i saber el que mengem i perquè.

La darrera sessió serà perquè els companys de l'associació mediambiental Gaia, que disposen d'horts ecològics al Baix Llobregat, ens expliquin la seva pràctica en l'agricultura ecològica i què podem fer des de casa. 

Es facilitarà un dossier de curs a tots els assistents, i s'obsequiarà als assistents amb productes d'alimentació sostenible, aportats pels seus propis productors i venedors.
 
Estarem a la disposició dels participants en el curs perquè puguin resoldre totes les seves inquietuds i necessitats d'informació i per aconseguir entre tots un model alimentari més sa i responsable.

El curs ha estat posposat. Si hi esteu interessats contacteu amb nosaltres.