Descobrint l'Anell Verd de Sant Boi

Ermita de Sant Ramon (Foto extreta de bici-vici.blogspot.com)El proper diumenge 11 de març farem una sortida en bicicleta BTT per descobrir el recentment inaugurat anell verd de Sant Boi. Es tracta d'una ruta semi-circular que lliga els espais fluvial, agrícola i forestal del municipi a la vegada que descobreix part del patrimoni arquitectònic més allunyat de la zona urbana.

L'anell verd i el seu punt més alt, l'Ermita de Sant Ramon (310m), són molt bons miradors del delta i la vall baixa del riu Llobregat i ens serviran per situar i analitzar les infraestructures,  la urbanització del delta i els espais naturals que encara hi resten.

És una ruta de dificultat mitjana (425 metres de desnivell acumulat) i de 18 km que es veuran incrementats segons el punt de sortida escollit.

  • Sortida des de l'Hospitalet a les 9:00h davant de l'Ajuntament.
  • Sortida des de Sant Boi a les 9:30h des de l'estació de FGC.

Seguirem l'itinerari d'aquesta ressenya (vegeu mapa més avall) fins a l'Ermita de Sant Ramon.

La tornada des de l'ermita de Sant Ramon serà lliure. Cadascú segons el temps i les forces podrà escollir tornar cap al centre de Sant Boi o per exemple allargar la ruta baixant per Vialdecans, travessant el parc Agrari fins al Prat i tornant pel riu Llobregat.

Inscripicions, dubtes i més informació per correu electrònic o el formulari de contacte del web deixeu, nom, correu electrònic, telèfon i quin punt de sortida trieu.

Mostra Anell Verd de Sant Boi en un mapa més gran

Condicions per participar a la sortida

La sortida és gratuïta i oberta a qualsevol persona major d'edat (o menors acompanyats d'un adult que se'n responsabilitzi). Cada participant es fa responsable dels accidents que pugui ocasionar, així com de les incidències mecàniques de la seva bicicleta.